färgar hår

 
Färgat hår på Petra och Markus. Nu sitter vi på hotellrummet och gör ingenting alls. Ikväll har vi haft konsert och vi spelade två låtar. Vi spelade price tag och last hope. Gick rätt bra. Det var nog för att jag fick lite mat i magen innan!  visar bilder sen

Repat låtarna

 
Så fint med snö, snö kom till vännäs så jag kan ta ut skotern! Idag än så länge har vi varit och spelat igenom låtarna som vi ska spela ikväll. Blev att äta frukost och lunch på hotellet. Aldrig ätit så mycket mat..Snart ska vi gå och bära instrumenten till stället vi ska spela på ikväll och efter det ska vi käka middag på pizzerian som vi åt på igår. 

arjeplog, vi är framme!

 
Nu är vi framme i Arjeplog, trötta och hungriga. Vi for från Vännäs klockan 12 och kom fram just efter 17. På vägen upp stannade vi till på Lycksele där det blev att köpa billiga hårprodukter för det mesta. Nu sitter vi på hotellrummet och väntar på att klockan ska slå 18:15, då vi ska bege oss på pizzeria och käka!

imorgon far jag... kommer sakna partybruden

Imorgon drar jag till arjeplog med bandet och ska spela lite och ha det bara gött. Vi drar halv 12 från vännäs så är i skolan ett tag för att få träffa Julanda det sista och sen far jag hem och packar det sista. Kommer hem på söndag någon gång, närmare mot kvällen. Ska ta med mig datorn så om det finns internet på hotellet så bloggar jag därifrån!
 
 
kommer sakna min partybrud, 100 gånger om. 

Dag 8 – Vad jag lyssnade på senast

senaste låten jag lyssnade på heter Allt du är - RMK Toppen
 
 

The hunger games

 
Igår slutade vi 10:25 så jag och Julanda drog till stan efter ett tag. Vi drog på subway och käkade, jag åt en kicken teriyaki. 14:30 for vi till biosalongen och såg på the hunger games. Otroligt bra film men som alla andra säger så var det ett dålig slut med det är ju för att det kommer ut en till film så. Efter det följde jag med Julanda hem och käkade där. Senare kom Kevin och Alle dit och vi gjorde väl inte så mke men hade ändå otroligt roligt. Speciellt då jag, Kevin och Alle skulle hem. Så roligt att jag inte kan förklara det...Missade i allafall bussen hem till Vännäs så Tommie kom och hämtade mig :)

permanentrullning

 
Idag har vi tränat på indelningar inför permanentrullning och sen har vi rullat permanent. Skönt att sluta 14:10 idag. Efter frisörlektionen hade vi matte, lunch och sen svenska. Efter skolan drog jag hem, gick med isac och simon hem. Sedan har jag sett på tv, pluggat och haft spelning med bandet!
 
 
 

Välkommen tillbaka min galna vän

 
Börjar med att säga att Julanda är tillbaka i skolan efter 2 veckor pga sjuk...Oj vad jag har saknat denna tjej. Har skypat med henne och så men nu får jag äntligen träffa min gulliga och galna kompis! Vi har exakt samma humor, vilket gör allting mycket roligare.
 
Idag har vi klippt lika längder, fått besök av sjuksköterskan, och klippt konvex. På måndagar har vi bara frisör lektioner så jag älskar numera att vakna på morgonen. Efter skolan kom Mattias och hämtade mig så drog vi på sista skoterkursen. Nu har vi bara körningen och provet kvar, men vi måste ju vänta på snön...
 

christmas night

 
Här är det lite bilder från i fredags då jag var på christmas night i Umeå. Sonja, Magnus och Jessica som uppträdde. Jag, mamma, farmor och birgitta var det som drog dit tillsammans. Åh, galet kär i Magnus röst.loveit. 

gårkvällen

 
Igår under dagen var jag bara hemma, städade, gjorde läxa, duschade. På kvällen drog jag in till stan och var med kompisar. Hade otroligt skoj, hela kvällen. 22:55 gick min buss hem. Somnade i bussen och vaknade upp då jag var påväg till bjurholm så fick hoppa av och ringa en kompis efter skjuts. 
 
När jag kom hem var jag ensam hemma så jag la mig framför tvn och såg en film och poppade popcorn. När filmen tog slut hade jag väldigt tråkigt men fick en snapchat kompis som gjorde min kväll! 

oj oj oj

Bra uppdatering här! Minns inte ens vad jag har gjort de senaste dagarna..Vi har i allafall klippt, haft idrott, engelska, svenska, matte. Har hängt på stan efter skolan. Idag drog jag till stan och var med Alle och Kevin. haha dom gjorde verkligen min dag! Ikväll har jag varit i stan och hört på Sonja Aldén, Magnus Carlsson och Jessica Andersson sjungit julsånger. 
 
Det är någon konstigt med min kabel så kan inte lägga in några bilder just nu..
 
 

rulla permanent

 
Blev att rulla permanent på frisör lektionen imorse. Försökte göra fina och rena indelningar och det tog nästan hela lektionen. Sedan var det dags att börja rulla. Hade ingen bra dag så kom ingen vart men vi ska fortsätta imorgon! Efter skolan drog jag till madde och sen klockan 17:00-18:30 hade vi spelning med bandet. Nu sitter jag i soffan och har väldigt tråkigt. Ska snart duscha och sedan se fotbollsmatch på TV! 

besöksvecka - måndag

 
Igår fick vi besök av niorna som skulle kolla på linjen. Vissa gjorde inpackning inne i salongen och vissa från klassen stod ute i korridoren och stylade hår, sedan bytte man efter lunch. Efter skolan hämtade Mattias mig och vi drog på skoterkurs i Umeå i 2 timmar sedan skjutsade han hem mig.

sett innebandy matcher hela dagen

Sovmorgon idag, härligt! men vid 12 blev det att stiga upp...då skulle jag och se innebandy match. Har sett tre innebandy matcher idag! Ikväll blev det att dra och gymma framför ett nytt avsnitt av solsidan sen springa hem :) Imorgon är det en ny skolvecka, nya tag så godnatt folket :)
 
 

fråga + svar

 
Emilia:

Vilken Nora?:)


Svar: 


Nora Fjällström från min klass :)

 

dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

åkt utomlands
 
 
handlat på victoria secret hela tiden
 
 
 
köpt dyrt märkeskläder, väskor, skor osv
 
 
 

hockeykväll

 
Ikväll drog jag in till stan för att se hockeymatch med Nora. Kände en som spelar i Vännäs så det var därför vi drog och såg den på Teg. De mötte björklöven och tyvärr blev det en förlust. Sedan körde jag och nora till statoil så jag kunde köpa mat där, haha. 21:55 gick min buss hem så jag fick vänta ett tag men fick nya polare på stan på slutet. 

ingen kommentar

~
 
 

dag 6 - Typ av killar jag faller för.

När det gäller "vilka killar jag faller för" så är det väldigt mycket. Först och främst innersidan som ska vara hur gullig, snäll och omtänksam som helst. En kille som vågar visa upp sin tjej inför sina kompisar. Älskar killar som har humor och kan skämta och vara lite "busig" . Utsidan beror helt på men jag tycker snyggt leende är väldigt fint. Snygg klädstil. Killar som luktar gott. Mörkt hår. Inte allt för långt hår och inte för kort. Bruna och blå/gröna ögon. Killar med mössa eller någon snygg keps kan också vara väldigt snyggt!  vissa tatueringar <3
 
Sen är det ju ett + i kanten om dom har snygg kropp eller hur!
 
(men har dom nu inte mörkt hår eller bruna ögon osv så kan jag självklart falla för dom, men det är väldigt sött och snyggt) 
 
 
 
 
 
 
 

Sverige mot Portugal

 
Jobbigt med heldag idag från när vi har haft halvdag och ledigt nästan hela veckan. Jag och Naema glömde idrottskläder idag så vi var inte med på idrotten. Istället skulle vi göra något på datorn sa läraren. Innan vi skulle börja engelskan träffade vi nicke. Nu ikväll håller jag på att se på fotbollsmatchen som går på 4an. Hoppas ni också ser den! ;) 
 
 

Markus bjöd på lunch

 
Idag började jag 13:40 men drog in tidigare till stan. Där träffade jag Markus och han bjöd mig på buffé mat, även fast jag inte var hungrig. Grymt schysst av honom ändå, han betalade och allt :) Sedan följde han mig en bit mot skolan och sen drog han. 13:40 hade jag engelska och efter det hade jag matteprov. 

ledig dag

Otroligt skönt med en ledig dag! Är även ledig imorgon så då blir det att ta det lugnt då också. Idag drog jag till lilja på lunchen och träffade mina kompisar från då jag gick hotell&turism i några veckor innan jag bytte till frisör. Ikväll har jag haft spelning med bandet (97 procent) och sen har jag varit med madde :) Skön tisdag! 
 
 

blanda "produkter"

Igår på första lektionen fick vi testa att blanda "produkter" och se vad som händer. Vi blandade t.ex vatten och olja och sen kolla vad som händer då man häller ner diskmedel. Sen klippte vi lika längder, flätade och rullade permanent. Slutade vid halv 12 men jag stannade kvar för jag hade utv.samtal klockan 13:00, som gick faktiskt bra. Hade inte så mycket frånvaro trots allt!
 
 

dag 5- någonting jag vill ha mer än något annat nu

 
GYMKORT

Ron Pope - In my bones

 
"But it's my fault, I don't care
I can't hate you if you're not here
 I wanted the truth but sometimes the truth hurts"

dag 4 - mina mål/önskningar/förhoppningar

ha en egen frisörsalong
 
 
gifta mig
 
 
tatuera mig
 
 
få en bättre kropp och bli starkare
 
 
fara utomlands mycket
 

Födelsedags barnet

Skönt med sovmorgon, blev sen kväll för mig igår. Idag har vi varit och grattat min lillkusin som har fyllt helt 10år! grattis lillgumman. Nu är vi hemma ett tag innan vi drar till farfar och käkar middag med släkten. Ikväll blir det att fira farsdag med bio! Ha en bra dag ♥
 

bio med Agnes

Imorse var jag på ett zumba pass från 10:00-11:00. Så kul det är att dansa! Jag tränar inte innebandy längre så jag måste hålla igång med något mer än vara ute och springa någongång och fotboll. På dagen for vi och grattade min morfar och sedan drog vi till Agnes familj och käkade mat där. 21:30 drog jag och Agnes ner på stan och såg bio, jobs. Väldigt bra faktiskt, men drygt med över 2 timmar. 
 

dag 3 - favoritårstid

HELT KLART SOMMAR FÖR ATT...
 
 
Färska jordgubbar, antingen med eller utan choklad
 
 
Det är varmt!
 
 
Melon
 
 
Sena kvällar i shorts och linne
 

använt olika produkter

Det jag har fotat är Body Builder från Kevin Murphy. Det är en Volymgivande mousse som ger volym och fyllighet. Du applicerar ut det direkt i håret istället för en vanlig mousse som du trycker ut direkt i handen. 
Idag har vi använt oss utav några produkter, testat lite volym och sedan volymfönat. Efter lunchen hade vi idrott och då spelade vi tennis och badminton. Sista lektionen var engelska, fick sluta vid halv 3. Efter skolan drog jag ner på stan för att vara med Vendela och Saga. Träffade massa annat folk också. 17:27 gick tåget hem och ikväll har jag varit hos grannen och grattat henne och sedan sett IDOL och käkat popcorn
 
 
 

dag 2 - någon jag saknar

 
DET HÄR ÄR BRUDEN JAG VILL TRÄFFA JUST NU! Har kommit väldigt nära henne nu! hon går i samma klass som mig och hon (julanda) är den jag umgås med mest. Hon förstår mig och vi har samma humor. Skämmer ut oss på skolan varje dag. Sååå, om ni ser några töntar krypa efter golvet, leker james bond eller något sånt så är det vi! hihi

saknar dig min vän

fingerlockar

En del av frisörsalongen där på dragon skolan. (såg att det blev suddig bild nu...)
 
Idag blev det att göra fingerlockar på första lektionen. Var osäker på hur det skulle gå och bli men det blev rätt så bra fast det var svårt från början. Det var en väldigt lång lektion som började 8:20. När lektionen var slut hade vi lunch och sedan matte. På mattelektionen fick vi sluta lite tidigare och på sista lektionen hade vi frisör med Tina. Där klippte vi lika längder, måste verkligen öva på det mer känner jag....

dag 1 - bild på mig + 10 fakta

 
☆ Gillar att fixa håret
☆ Älskar sköna byxor som verkligen sitter perfekt
☆ Det bästa jag vet är att bara ligga och mysa i sängen och hålla om varandra
☆ Skräckfilmer är otroligt bra, fast jag kan skrika till
☆ Jag vill ha en ny telefon
☆ Jag älskar att vara social via telefonen!
☆ Jag älskar doften av bensin, killparfym och grillat
☆ När jag inte har något att göra tränar jag på att sminka mig själv med olika ögonskuggor
☆ Jag vill tillbaka till Thailand
☆ Hatar då folk ljuger eller sviker en
 

Ni som inte känner mig

Eftersom jag har startat en ny blogg tänkte jag att ni ska få veta lite om mig och mitt liv. Jag ska svara på 25 "dagfrågor" med hjälp av bilder och text.
 
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig. 
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar. 
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu. 
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – Vad jag lyssnade på senast
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favoritfilm.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram och varför. 
Dag 25 – Min favorithögtid

maskeradfest

 
I lördags hyrde jag och några kompisar bönhuset i strand och hade en maskeradfest där tillsammans. Började med att vi gjorde mat och käkade tacos tillsammans och sedan hade vi igång musik och umgicks. Drog hem vid halv 1 till jesper. Dagen därpå hjälpte jag mamma, brorsan och farfar med att röja bort lite från där våran stuga ska stå till sommaren. 
 

Kevin Murphy föreläsning

 
Ikväll har jag varit på en Kevin Muprhy föreläsning. Tjejen som pratade och stylade för det mest var på Danmark så hon snackade engelska med oss (publiken). Det började 19:00, innan dess fick vi "förrätt", småplock av mat. Skulle sluta kring 21:00 men det slutade en halvtimme tidigare så nu är jag hemma. inte allt för sent. Det var faktiskt väldigt kul att vara där, fick se snygga frisyrer och förstod förvånadsvärt mycket av vad hon sa fast hon sa allting på engelska, även ord jag aldrig hade hört. 
 
 
 

uniq one produkt

Har inte gjort så mycket idag, varit hemma och städat, träffat jesper och legat i sängen. ikväll har jag haft besök och sen har jag sett idol och en thriller. För att jag inte har något att skriva tipsar jag om en produkt jag har hemma.
 
 
UNIQ ONE, den hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg.