uppdatering

 
I onsdags färgade vi varandras hår, halv klassen blev färgade. Bilden där uppe är på Julandas hår, hon blev mörkare. Jag gjorde mer ljusa slingor i håret tillexempel. Om två veckor ska andra halven färga resten av klassen, dom som vill. 
 
Idag kände jag inte för att gå till skolan. När jag vaknade hade jag en klump i halsen och kände som om jag hade feber. Men jag drog ändå.  På idrotten visade vi upp våran dans som vi har gjort, vi fick A. Ganska nöjd. Ikväll har jag mått skit och kollade tempen, har feber...Tör helg det kommer bli...Har ont i hela kroppen och är väldigt seg. Legat i sängen sen jag kom hem från skolan och sett serier..

tisdag 22/4

 
Skönt att ändå vara tillbaka i skolan. Träffa alla härliga klasskompisar och annat folk som jag inte har träffat under lovet. På lunchen gick jag, Julanda och Sofia till stan på Rhodos och käkade pizza och tog sedan en efterrätt på donken. Efter skolan gick jag till stan med Julanda. Träffade Mostafa, hennes pojkvän, satt i solen ett tag tills min buss gick. Ikväll har jag haft fotbollsträning och kom precis hem. Nu blir det en skön dusch och sedan sängen :)
 

UÅ och träffa Max

 
Idag blev det en dag i Umeå. Drog in med mamma, gjorde några ärenden sedan träffade jag Max. Drog till honom och mamma drog hem. Gjorde väl inte så mycket men roligt hade vi i allafall. :) Sedan blev det buss hem där kring 18. Drygt att jag börjar bli sjuk igen..blev just nästan frisk..Nu håller jag på avlida av förkylningen nästan..
 

grillning

 
Ikväll blev det grillning. Jag, Madde, Linn, Patric, Johanna drog och grillade och hade det trevligt. Sedan kom Isac och Simon ett tag också. Blev lite kallt mot slutet men överlevde tack vare Johannas skickligheter med elden...eller hur var det nu? Längtar bara mer tills sommaren nu när man grillar..

nytt

Har även shoppat i helgen. Tur man hade mamma med sig så man inte behövde betala allt själv! ;)
 
 
Igår drog jag till vännäsby och var med emelie. Länge sedan man var med henne, förstår inte varför..Vi gottade med lite frukt och så. Såg en film och hade det bara trevligt. På kvällen kom mamma och hämtade mig. 
 

wedding

 
I lördags var våran klass på bröllop. Våran lärare, Tina bjöd in oss på hennes bröllop. Det var så vackert, dem var så fina! Man blev lite rörd. Önskar dig, Tina lycka till i framtiden!
 

fredag 11/4

 
Måste börja säga att bloggningen för min del inte har varit så aktiv som ni kanske har märkt..Har inte haft tid och orken att ens tänka tanken på att blogga. Men här är två bilder från i fredags då jag var hos Julanda. Drog ut med moppen på kvällen till Röbäck och träffade hennes kille, tjockade oss med pizza och coca cola. Sen natt, somnade framför avsnitt av gossip girl

du är redan saknad

Skönt med sovmorgon både igår, idag och har det även imorgon också. Igår kväll tog jag adjö av Love som ska bort nu över påsklovet. Saknar han redan. Längtar tills han kommer hem! Idag har jag haft nationella i svenska, hållt tal för en mindre grupp och läraren. Sedan hade vi även idrott där vi gjorde en egen dans i mindre grupper som vi ska visa upp sen för läraren. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ser avsnitt av gossip girl innan det blir middag. Vi får se vad kvällen har att bjuda på! 
 
 

blod överallt

 
Såhär slutade mattelektionen i allafall..

Skulle göra något mot Julanda och just då vänder hon sig om och nockar mig väldigt hårt rakt på näsbenet. Eftersom jag nyss varit sjuk är det lätt att man börjar blöda näsblod, vilket jag gjorde. Inte lite heller. Lämnade spår efter mig till toaletten, bloddroppar, haha. Nu har jag inte längre ont i näsan men lite ont i huvudet bara. 
Men såhär kan det gå om man har otur.
 

gillar dig, hatar matte

 
Första lektionen rullade vi permanent..riktigt drygt. Sedan hade vi ett skönt hål på ungefär en timma som vi har varje tisdag innan en dryg lektion av matte. Blev redan less efter några minuter och okoncentrerad som ni kan se på jag och Julanda här ovanför. Skönt att vi slutade 11:50 i allafall. Drog till stan med Julanda och sedan åkte i buss till Minerva och träffade Mostafa tvärt, vid 2 tog jag bussen hem till Vännäs. 

klippt och stylat Agnes, 7/4

 
Älska måndagar även fast det är svårt att ta sig upp. Jag har något att se fram emot, frisörlektioner hela dagen. På eftermiddagen fick vi ta dit en kund som fick gratis klippning och styling. Jag tog med mig Agnes, min barndomskompis. Klippte hennes hår och sedan lockade jag de med en pro curler iron. Det jobbiga är att vi slutar 15:40 så jag är hemma där vid halv 5. 
 
På kvällen hade jag Zumba och sedan drog jag och mamma till farmor för att intervjua henne till mitt svenska tal. På torsdag ska jag hålla svenska tal i 3-6 minuter, om olika världar. Jag har valt att snacka om farmors tid och hur det är nu på min tid. 

sjuklingen bloggar

Tjenixen, sjuklingen som skriver. Var hemma från skolan idag och igår pga att jag är förkyld. Riktigt tråkigt att vara hemma då det inte finns något att göra. Det enda jag gör är att vara ute med hunden, se film, äta och sova.. Fick mig en lång helg i allafall. Hoppas jag blir frisk till helgen så jag måste ligga hemma med feber eller något liknande. Nu ska jag ta och spela in en låt i allafall, ska bara spela in då jag spelar gitarr nu eftersom jag inte kan sjunga. Låter som en struts för tillfället. 
 

oxidationsfärgning

 
Igår färgade vi två och två på en av våra dockor, jag och Nora jobbade tillsammans.  La en ljus effekt på sidorna och färgade sedan resten av håret en annan färg.  Vi fick även göra ett allergitest för att kolla om vi var allergisk mot hårfärg. Jag vet att jag inte är det men jag gjorde det ändå. Om vi får en kund som aldrig färgat håret kan vi göra ett sånt allergitest för att se om hon eller han inte är då allergisk. 
 
Efter lunchen hade vi matte och efter den lektionen drog jag hem för jag har blivit sjuk så jag orkade verkligen inte vara kvar. Drog hem, la mig och sov tills mamma kom och väckte mig där vid halv 7
 

love is in the air

Haft en härlig dag. Skratt nästan hela tiden. Bra väder och fått träffat mina fina kompisar. Efter skolan drog jag, julanda och sofia på stan, käkade glass på donken och sedan träffade jag och julanda mostafa innan min buss drog hem. Börjar bli sjuk så ikväll blir det att ta det lugnt hemma istället för att fara till Love.