curlers

 
I förrgår drog jag som sagt till Julanda. Igår hade vi sovmorgon och började 12:10 så vi tog en liten sovmorgon. Till brunch gjorde vi amerikanska pannkakor med banan, hallon, jordgubbar och sirap. Inte dåligt! Så mysigt att vara med Julanda. När vi skulle till bussen missade vi den första och sedan när vi skulle ta andra så kollade jag då vi började och då såg vi att vi började 12:10 men vi trodde först att vi började 11:30 så vi blev riktigt pissed. 
 
 
I skolan hade vi då matte och en frisörlektion sen slutade vi 15:10. På frisörlektionen rullade vi håret på dockan med curlers. På kvällen drog jag ut och sprang 5 km och sedan blev det att se på paradise hotel.

29/1-14

 
Idag hade vi frisör på morgonen. Efter det hade vi matte och sedan hade vi lunch. Jag och Julanda drog ner på stan och käkade för den var ingen god mat i matsalen. Sista lektionen var Svenska och sen blev det att fara hem. 
 
På eftermiddagen har jag träffat jesper och sedan har jag haft spelning med bandet. På kvällen blev det också bestämt att jag skulle dra till Julanda så jag kom till henne där vid 9. Nu ska vi gå och lägga oss eftersom det är skola imorgon men vi börjar halv 12. Har för det mesta skypat hela kvällen och även träffat Alexander och Jonathan. Godnatt!

hårinpackning

 
Inte haft tid att blogga så slänger in några små korta inlägg nu. Igår la vi  hårinpackning på varandra och jag la på julanda. fick sitta i 15 minuter innan jag sköljde bort det. på kvällen blev det att gå en långpromenad med hunden och sedan tränade jag. 

hockey med folket

 
Igår drog jag på hockey med massa härligt folk. Det var Björklöven mot Karlskrona och vann gjorde Karlskrona med 4-1. Efter det drog vi på ica och sen hängde vi tillsammans ett tag. Fikade, pratade och så. Senare på natten for jag, soffe, elsa och julanda till julanda och sov där. Skypade med Benjamin ett tag innan jag skulle gå och lägga mig och när jag hade pratat klart och gick tillbaka till rummet låg dom och sov, söta vänner. 

hemma

 
Som sagt så drog jag hem igår efter skolan och var även hemma idag. Har bara tagit det lugnt idag, sovit, ätit och fixat mig. Ikväll har jag egentligen träning men ska inte dra eftersom jag är sjuk. 
 
 

färgcirkeln

 
Härligt lektion på morgonen. Vi hade frisörlektion och då fick vi måla färgcirkeln för just nu på frisörlektionerna håller vi på att lära oss färglära och veta vad man ska lägga för färg om någon tex har fått för grönt hår. 
 
Efter lektionen drog jag hem med 12:15 bussen för jag mådde inge bra och sen har jag sovit fram tills middagen. Ikväll blir det att ta det lugnt för att bli frisk.
 

SM veckan

 
Igår natt blev det en lång kväll, höll på skypa med benne jättelänge och idag skulle jag upp klockan 9 så jag var ruskigt trött. Hela våran familj drog in till Umeå för att se SM tävling i längdskidåkning, sprinten. Senare idag drog vi på skotercross SM tävlingen. Så sjukt nice det var att se dom köra. Marcus Ogemar som tävlade för Östersunds snöskoterklubb vann. 
 

så underbart

 
I fredags fick jag spendera tid med min fina Julanda. Vi drog till stan och köpte lite kläder och nagellack och sedan drog vi hem till henne. Jag och Julanda lagade tacos till hela familjen så vi for och handlade innan. På kvällen var vi ute ett tag, fixade naglarna, stylade håret, spelade lol, rappade och dansade som galningar. Vi hade köpt kladdkaka så det fick bli efterrätten.
 
Skypade med Benjamin länge på natten, men sen blev vi alla trötta så där vid halv 4 någongång gick vi och la oss. På dagen satt vi och lyssna på raggar musik tills Noa kom. Men jag hann inte vara med honom nå länge för mina föräldrar kom och hämtade mig då dom lix var i Umeå.  

gym

 
Vi skulle ha haft sovmorgon till 10 och börja idrotten då men istället fick vi färga håret av treorna. Så vi började vanlig tid, 8:20. Elsa som går i trean slingade hela mitt hår med blonda slingor så nu är jag lite blondare som ni kanske förstår. Efter det hade vi lunch och sedan svenska, engelska, matte. På svenskan for jag till sjuksköterskan för att mäta mig och kolla vikt och sånna saker. 
 
Ikväll har vi haft fotbollsträning (gym) i en timma. Det var bara jag, Madde, Sofia och tränaren Thomas där, vilket lag asså haha. Nu har jag just gjort mig en blåbärs smoothie och nu blir det en skön varm dusch! 
 
 
 
 
 
 

ledig dag

Otroligt skönt med en ledig dag igår. Fick skjuts till lilja av jesper där vid 12. Träffade milton och sedan följde jag med Moa och Maja då Maja skulle färga ögonfransar och bryn. Sedan gick jag upp till skolan igen och träffade kompisar och sedan fick jag skjuts av Kent hem för jag höll på att frysa ihjäl. Glömde vantar..


Senare på kvällen blev det inte så mycket gjort. Såg på de nya pretty little liars avsnittet och sedan skypade jag med Julls. 
 
 

11/1 och 13/1

lördag:
 
 
var med julanda tills hon drog och träffa sophia och sedan drog hem. klockan 14 drog då jag och madde och såg Vännäs J20 mot Björklöven spela hockey. Vännäs fick stryk..!
 
måndag: 
 
 

skola igen, jobbigt att stiga upp. hade bara frisör lektioner men det gick bra. vi gjorde någon frisör teater som spårade ut. sista lektionen fick vi styla varandras hår så jag lockade julandas hår. 

uppesittarkväll

 
Gårkvällen, natten och denna morgon spenderade jag med Julanda. Vi var även med Milton ett tag efter middagen också, och sedan på natten kom Jonte och Matteus förbi. Såklart så blev det dator hela kvällen i källaren. Skypade en evighet med sköningar och gick sedan och la oss vid 4. 
 

fredag 11/1

 
Trög och lång skola idag. Tre lektioner men långa lektioner... Jag och Julanda var dock såklart bäst på att åka skridskor då vi hade idrott. Ramlade NOLL gånger. Efter skolan fick vi skjuts hem och sedan var vi med milton hemma hos mig. Jag och Julanda dampade som vanligt och dansade till riktigt bra musik, haha. 

nomma

 
bara mums från i förrgår efter gymmet

helt seg, andra dagen efter lovet

 
Är helt seg, andra dagen efter jullovet. Kunde nästan inte ta mig upp imorgon fast jag hade sovmorgon, och första lektionen var idrott. Vi har fått en ny idrottslärare som verkar helt okej än så länge. Nu har vi svenska och sedan har vi engelska sen var det slut för dagen! Hem och vila då lite. 
 

skola imorgon

 
Är inte alls taggad på att fara till skolan imorgon bitti. Lite positivt att vi börjar 10:00 men känns väldigt jobbigt då jag har sovit bort nästan alla dagar på lovet och nu ska jag upp jättetidigt. Men det ska bli kul att få träffa mina klasskompisar igen efter ett jullov. 

kvällsmat på statoil

Idag drog jag och madde till ishallen och kollade på vännäs spela match mot teg. Vinst för Vännäs del. Kusinen skjutsade hem oss och då såg jag på one tree hill, åt och duscha. Ikväll har jag varit med kusinen, åkt runt i vännäs och sen träffade jag Fredrik en snabbis. Sen var jag med moa igen och vi drog till statoil där jag bjöd på korv, kvällsmat for life. 
 
 

frukt och choklad

I förrgår sov jag hos madde. Drog på ica och köpte frukt som vi senare doppade i choklad, riktigt gott! blev väldigt sen kväll eller tidig morgon hur man nu ska se på det tills vi gick och la oss. Låg uppe och snackade med våra kompisar och var störda som vanligt. Dagen efter drog vi på laggen och käka lunch, kebabtallrik blev de för mig! Va med henne på kvällen också ett tag. 
 
 
 

tuta om du ä kåt

suddig bild, jao. 
 
Idag har jag då varit med Jesper. Varit ute med epan och bara tagit det lugnt. Han drog hem här någongång mitt på dagen och nu ska jag strax dra till Madde. Vi får se vad vi gör men jag ska försöka uppdatera bloggen under kvällen!

stan + fixat naglarna

 
Igår drog jag till Umeå, till denna snyggingen här ovanför. Vi var hos henne ett tag och funderade på vad vi kunde göra men tillslut drog vi till stan med lokalbuss. Drog på waynes och fikade, köpte lite saker och drog på solarium. 
 
 
Sen drog jag hem med tåg, mamma hämtade mig på tågstationen. Köpte ett glitternagellack då jag var i Umeå så jag fixade mina naglar efter middagen. På kvällen kom Jesper till mig. Vi var ute med epan på kvällen, träffade benne, dennis, jonte och dekket bland annat. När vi kom hem såg vi på transformers på tvn och sedan gick vi och la oss. 
 

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

 
 
 
Thailand, Phuket.

Våran familj var där 2012 med familjen Åström (en av våra grannar). Spenderade tiden där med bad, brända ben, stark mat, massage, färsk ananas, sub way mackor, snorkling, stora vågor, gym, biljard och perfekt hotell bland annat. Skulle helt klart vilja fara tillbaka. Thailand är ett ställe jag ska fara till då jag även har skaffat familj.  Ta mig tillbaka

nyårsdagen

 
Skönt med att sova ut länge idag! Jag och madde hade hur kul som helst igår natt så vi somnade inte lätt. Idag åt vid brunch där vid 2 och sen la vi oss och såg Kalle och chokladfabriken som gick på Tvn. Efter det drog hon tyvärr hem så för mig blev det då att städa och spela wii. Nu ikväll har jag ätit trerätters middag och snart ska jag dra till Jesper och sova där.

nyår + nyårskyss

 
Firat nyår med grannarna, ätit god mat och spelat wii med Emil, Evve och Elias. Senare drog jag ner på byn och träffade madde och massa annat folk. Nu är jag och madde hemma hos mig, de blir att hon sover här. precis som förra året och inte är jag på dåligt humör för de, nej!
 
 
Fick nyårskyssen av Jesper ♥, lycklig brud