är så less

 
Är så sjukt less på allt pluggande. Hinner inte få någon fritid att vara med kompisar eller något sånt. Ikväll ska ett träningsschema in till idrottsläraren och på fredag har jag frisörprov. Den enda fritiden jag hade var igår då jag hade spelning med bandet i ungefär en timme. Ligger i sängen och skriver detta träningsschema nu. Otroligt less.
 

you remember

 

melodifestivalen - övik

 
Igår drog jag, mamma och mormor in till Övik. Shoppade lite på gina tricot och cubus. 14:00 skulle vi vara på arenan för att se genrepet till melodifestivalen. Riktigt mäktigt och vi satt rätt så bra till. När det var slut drog vi hem och på kvällen for jag till en kompis och sov där :)
 
 
 

Klippt mormor

 
 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt framför en film på datorn och lite tv tittande. Mormor är här hos oss ikväll och sover även över för att imorgon ska jag, mamma och mormor in till Övik och shoppa och se Melodifestivalens genrep. Tog med mig saxarna hem från skolan idag och klippte mormor efter middagen. Hon började bli lite långhårig.

Sverige i final

Skolan idag har varit riktigt slö. Första lektionen klippte vi gradering konkav och sedan volymfönade jag håret på dockan. Sedan hade vi lunch och det var tacosbuffé till lunch, riktigt gott. På idrotten gjorde vi klart fystestet och sedan slutade vi. 13:00 började semifinalen mellan Sverige och Finland i ishockey så då var det fullsatt i mitten med elever. Sverige fann med 2-1 och gick nu vidare till OS finalen mot Kanada. Sista lektionen hade vi redovisning och sedan såg vi klart hockeyn. 
 
 

beyonce - heat parfym

 
Rekommenderar den här parfymen av Beyonce. Jag har den inte men min kompis har den och jag skulle vilja ha den här i present, annars ska jag köpa den senare. Den kostar 249 kronor på kicks!

♥ alla hjärtans dag ♥

 
Igår var det alla hjärtans (♥) dag som det flesta vet hoppas jag. Den här gången hade man ingen pojkvän man kunde mysa med men fick endå en kompis hit så vi låg och såg på film och sånt. Länge sedan jag träffade han men det var väldigt trevligt ♥ 21:10 drog han hem med bussen så då blev det att slå på en film men jag var så trött så jag minns inte ens att jag gick till rummet och la mig. Jag la mig med kläderna på och lampan tänd. Måste ha varit riktigt trött. ♥

ersboda - ålidhem + hål i örat på skoltoalett

 
I Onsdag var vi lediga och då drog jag till Julanda i Umeå. På dagen tog vi då lokalbuss till minervaskolan och träffade en kompis där och sen for vi ner på stan ett tag. På kvällen fick vi nå energi och sprang och gick från ersboda till ålidhem och träffade Kevin. Det är ungefär 7 km dit. Klockan blev mycket så vi tog en buss tillbaka, men ändå bra gjort av oss!
 
Sov hos henne och på torsdagen hade vi liten sovmorgon till 9. Vi skulle på någon mässa i Nolia men det var riktigt tråkigt för det var nog mest riktat till dom som går 3:an på gymnasiet. Jag och Julanda drog ner till stan, käkade frukost på donken och tog det bara lugnt. Senare for vi tillbaka till skolan för vi började 13:00 och då tog vi hål i örat på Julanda med en nål på skoltoaletten. 

Brorsan 20år!

 
I lördags firade jag min brorsa som fyllde 20år. Släkt och kompisar kom över på fika, så jag fick träffa mina kusiner som jag inte träffar så ofta. På kvällen hade Gustav 20års fest så jag drog till vännäsby och var med kompisar. Kung kväll med saknade vänner! 
 
 
 

permanent

 
Har helt glömt bort att blogga bara. Fattar inte. Det här är några bilder från då vi permanentade vertikalen på dockan. Sista gången vi fick träna på det innan vi ska börja få ta kunder. Asså jag minns inte ens vad vi gjorde förra veckan. Ska försöka komma ihåg att blogga framöver. Hade bra!
 
 
 

toning + styling

 
Sista lektionen tonade Julanda håret på mig för att få det varmare. Jag tyckte jag hade så matt och kallt hår så hon la i en color fresh som gjorde håret lite varmare. I håret sprayade hon först värmespray och la i volymmousse och sedan fönade hon håret. När det var torrt använde hon sig utav en wave maker och gjorde vågor i håret. Blev riktigt fint. 

UMEÅ 2014

 
Ikväll har vi varit på invigning på Umeå kulturhuvudstaden. Sett nå grejs nere vid älven, sett en kompis rappa med mera. Sedan drog vi till Umedalen där jag träffa Jimmy ett tag, såg melodifestivalen och sedan var jag med Julanda och hela drösen. Grattade Noa och hade de sjukt kul. Nu är vi på ersboda igen och jag fick ett eget rum, kan inte sova, vill inte ens sova...
 
 
grattis Noa
 
 

Min favvotjej

 
I fredags var jag med Julanda hela dagen och hela kvällen. Kvällen spårade verkligen på alla sätt och vis. På kvällen drog vi även och träffa Simon och sen kom Larsa, Hannes och Crille så det slutade med att vi var hos Larsa ett tag. Drog hem senare då dom skulle dra någonstans, så då blev det att se på film och slutade med att vi somna i sängen innan filmen var slut.