sjukhuset

 
Igår på eftermiddagen drog jag med familj in till Umeå på sjukhuset för att träffa farmor. Hon har gjort något operation så vi kollade hur hon mådde, + att det var morsdag igår, då pappa gav henne morsdagspresent. Hon mådde bara bra och jag hoppas hon får komma hem snart. 
När vi var påväg hem stannade vi på pims thaikök och åt thaimat, jag beställde en pad thai. Väldigt god. Åt även pad thai då jag var i Thailand. 
 
 
Nu är det en ny vecka och vi har bara haft frisörämnen hela dagen. Jag har tränat på att rulla permanent och sedan har jag gjort uppsättningar och tränat på balfrisyren. Den översta bilden av hårbilderna är balfrisyren jag ska göra på Evelina. Jag gjorde den dock väldigt slarvigt på dockan som ni kan se. Men det är en fiskbensfläta i mitten och en stor boll där under med två flätor som går runt den stora bollen. 
På den nedersta bilden har jag gjort som en hår donut utan själva donuten. Väldigt slapp men härlig frisyr. 

forsknäckarna

 
Haft en härlig gårdag med släkten och grannar. Roine, farbror Ulrik och morbror Mathias har fyllt år och detta var deras present. Dom visste inte om var dom skulle och dom visste inte att alla andra skulle dit också. De fick klättra mellan träd och sedan åka jättegungan utöver vattnet. Nästan som bungyjump. Man tar ett steg ut sen åker man bara iväg. På kvällen blev det mat där och sedan hem för lite tävlingar. 
 

23/5

 
Ikväll har jag haft det mysigt med Madelene. Drog på ica och köpte frukt och myste ner oss i soffan. Hade lite svårt att välja film så vi såg några minuter på nån film sen bytte vi till en serie jag och hon har sett förut så. Nu måste jag ta och städa lite för imorgon får vi främmande!

sommarvärme


Nu är väl äntligen sommaren här? Har varit bra väder denna vecka. Varit ute på rasterna och solat med mina girls. Idag hade vi nationellt prov i matten hela dagen och slutade vid 13. Snart ska jag äta och sedan har jag sång träning inför bröllopet.  

Klippt alexandra

 
Igår hade vi kunder då jag hade Alexandra som kund och klippte och stylade hennes hår. Klippte nästan 10cm tror jag. Nu blev det väldigt fräscht och tjockare i allafall! Idag har vi tränat långhåruppsättningar på frisörlektionen och sedan har vi haft matte och svenska. 

Ikväll har jag spelat våran första seriematch. Är fortfarande sjuk så skulle bara spela om någon blev skadad eller något sånt men blev taggad så jag spelade andra halvleken. Men tyvärr blev det förlust med 0-2.
 

It's on fire

Den här helgen har jag tillbringat mycket antingen hemma eller hos Linn. Igår var jag också hos henne. Vi satt vid älven på bryggan där och spelade gitarr och hade det bara mysigt. Har varit en lugn kväll med olika känslor hela tiden.  Snart är det en ny vecka, bara att ladda om.  Idag har jag städat husvagnen och sett hockey. Pappa är brandman så han fick utryckning kring halv 6 idag. Jag, mamma och Emil cyklade dit och kollade, det var stor brand. Häftigt men synd om familjen. 
 

modevisning på sm veckan

 
Sista dagen innan helgen gick vi modevisning på sm veckan på nolia. Blev fixade från morgonen och klockan 12:00 var det dags att gå. Fanns tre grupper, vår, bal och student. Jag var i stundent gruppen som jag hoppas ni ser på bilderna ovanför. Det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Sen slutade vi direkt efter det så det var en riktigt härlig dag!
 

första klippningen på min bror

 
Idag har jag för första gången klippt min brorsa. Framöver blir det billigt för honom att gå till frisören, hehe. Har varit en väldigt slapp dag idag. Sista lektionen drog vi på stan med frisör treorna för att testa ut kläder på butiker inför fredagen då vi ska gå modevisning. Jag ska gå inom temat "student" så ska ha en vit klänning och studentmössa och så. Kommer bli roligt. Ikväll har jag haft zumba och sen har jag kört lite bil. 
 

den här helgen

 
Har varit så härligt helg. Varit med Julanda typ hela helgen. Vi har spelat in musik, kört moppe och massa annat skoj. Verkligen roligt att vara med den där bruden då hon har lika torr och galen humor som jag har. Jag sov hos henne och nästa dag följde hon med mig hem till mig och sov hos här. När hon jobbade igår så drog jag ut och sprang och sov, hah. 
 

Nu är det helg

 
Äntligen fredag! Äntligen helg! Julanda har kommit hem från Albanien så i helgen ska jag umgås med henne förmodligen. Skolan gick bra idag och efter skolan drog jag på stan och shoppade lite tvärt. Fick med mig ett par byxor och ett linne hem från Bik Bok. Ikväll har jag sett lets dance med mamma och sett lite egen film på datorn. 
 

Egen hårvård + Obbola häng

Mysig kväll i Obbola hade jag i förrgår, sov hos Malin. Vi såg film, åt mango och vit choklad, körde/åkte lite bil bland annat. Första gången jag var hos henne, och inte sista. På skolan hade vi bland annat egen hårvård då jag och Sofia permanentade Simons hår! spännande. 
 

stylat hår

 
Första lektionen var nationella i 2 timmar. Väldigt drygt att sitta med läsförståelse då man även har problem med det, men det gick väl helt okej antar jag.Sedan blev det att klippa våra män (killdockorna), nu börjar dom se lite snyggare ut än när vi fick dom från början. Då hade dom typ Jesus hår och skägg. Sista lektionen var riktigt chill. Vi fick testa massa produkter och sedan tvättade vi håret på varandra och stylade det efteråt. 
 
Jag saknar Julanda som är i Albanien. Hon kommer hem på torsdag och har då varit borta en hel vecka, en hel vecka utan Julanda är inte alls kul. Men såklart har jag andra härliga vänner att vara med, men saknar henne. ♥
 

Vinst

 
Idag har jag varit på pappas jobb. Jag har städat och sedan har jag hjälpt honom med att fixa lite inne på kontoret och så. Va där några timmar, men vad gör man inte för lite cash, va? 
 
glad Malin
 
Ikväll har jag varit i Vindeln och spelat match med ett härligt lag. Det blev vinst med 5-1. Tyvärr avbröt domaren matchen efter ungefär 75 minuter pga att Emma i vårat lag fick en smäll och förmodligen så har nyckelbenet brutits. De ringde ambulansen men det skulle ta en tid så vet inte hur det gick, men jag hoppas det gick bra!

valborg 2014

 
Igår firades valborg med dessa brudar. Vi hade trerätters middag som bestod av, förrätt: toast med sallad, skagenröra och citron. varmrrätt: kycklingfilé, potatisgratäng och sallad. efterrätt: pannacotta. Jag hade det jättetrevligt i allafall. Bara att umgås med brudarna är hur härligt som helst. Senare spelade vi wii och såg lite film. Efter ett tag drog vi till lilja på elevhemmet. Träffade kompisar och va på någon fest där ett tag. Kollade läget lite. Jag och Linn gick hem till mig vid 12, satt och snackade och sedan hämtade hennes mamma henne.

eldat vid stugan

 
I Lördags var vi hela dagen i stugan och eldade grenar. Till sommaren hoppas jag att marken är klar och stugan står där, vare sig stugan är klar eller inte. På eftermiddagen drog jag till Linus , min kusin, som hade fyllt 21.