denna helg

Har haft en toppenhelg med underbara människor hela helgen. I fredags var jag i Umeå och hade det trevligt med kompisar och sedan på lördagen klippte jag Ida. På kvällen drog jag till linn med några kompisar, vi lagade mat tillsammans först, tacos. Sedan hade vi det bara trevligt. Såg på AFV som var på tvn bland annat.
 
Igår spelade jag match med div1 i Umeå mot UIK. Dock blev det tråkig förlust men vi spelade ändå bra för att vara början av säsongen. Är sjuk men fick spela lite ändå! Idag har jag haft skola och ikväll har jag varit på zumba och bara tagit det lugnt. 
 

joggingtur på morgonkvisten

 
Började dagen med sovmorgon. På idrotten har vi eget träningsschema där jag och Julanda har valt kondition så därför for vi ut och sprang en runda. Vårsolen värmde då vi sprang över tegsbron. Sedan hade vi bara svenska och engelska lektionen sen slutade vi. Åkte bussen hem och i Vännäs träffade jag Emma och min kusin ett tag.  

klippt emmas hår

I eftermiddag har jag haft Emma hos mig. Jag har klippt hennes hår, tagit bort lite slitna toppar och så! Senare ikväll har jag spelat in musik, försökt pluggat och bara tagit det lugnt. Börjar bli lite sjuk så kollade om jag hade feber, lite, men snart helg, bara att se positivt framåt då!
 

slingat hår

 
 
Idag har vi testat slingat håret på vertikalen för första gången. Fick blanda till oss blonderingen själv och så. Längtar tills vi ska få börja ta kunder och slinga och färga hår på riktigt. Idag så slingade vi med folie. Man kan även slinga tex med plasthätta och gummihätta. Efter lunchen hade vi bara matte sen slutade vi där kring 13.

denna vecka

 
Har varit lite tört med uppdateringen senaste veckan. Men jag har varit med Love, Mikael, Julanda, Madde bland annat. I lördags kom madde hit och sedan kom denka och jonathan hit också ett tag. Senare på kvällen drog jag och madde till lilja och träffa massa kompisar och okända men sköna människor. 
 
Idag har vi klippt varandra på lektionen. Jag klippte helform konvex på Julanda och skulle klippa ökande längder också men fick knappt någon hjälp för läraren var upptagen så det blev bara helformen, fler som behövde hjälp. 

Ikväll har jag tagit det lugnt. Tagit en skön dusch och drack en kopp varmt te framför talang på tvn. Snart ska jag gå och lägga mig för jag är så förbannat trött. 

lilja guzz

 
Efter skolan drog jag hem och fick även med mig Julanda hem. Ikväll har vi hängt uppe på lilja och träffat Love och sedan Mikael. Sett på film, spelat gitarr, sjungit och bara pratat. Sedan blev det att cykla hem i kylan så man knappt kunde bromsa med frambromsen för att händerna var frusna. 

Imorgon har vi bara idrott lektion klockan 10:10 och sedan slutar vi. Får se om vi drar eller inte. Annars blir det nog en joggingtur här i Vännäs i allafall. 
 
 
 

min fina

 
du ställer alltid upp för mig och vet jag vill höra. du får mig alltid på bättre humör då jag är nere eller inte. har bara känt dig några månader men redan första dagen så kände jag att det här är bruden jag kommer hänga med. du är som en syster jag alltid velat ha. du är verkligen speciell för mig!

glassfestival

 
I lördags betalade vi 80kr och tog oss in på glassfestivalen. Vi åt som aldrig förr så nu blir det att börja träna känner jag. Det var jag, julanda och några kompisar som var där tillsammans. Fanns hur mycket glass som helst, kulglass, mjukglass, milkshake. 
 

brännbollsyran 2014

 
Då var det köpt! Biljett till brännbollsyran. Något taggad på alla artister som ska komma dit. Så mäktigt det kommer bli då Dada life kommer ut på scenen! Någon fler som ska dit?

fredagshäng på Umedalen

är så himla less på allting och därför går inte bloggandet bra heller men nu kommer lite uppdatering från helgen. 
 
I fredags följde jag med Julanda hem efter skolan. Först var vi i stan och shoppade. Köpte solbrillor och så. På kvällen drog vi in till Umedalen och var med Edvin, Pontus, Hampus, Ivar, Sanna och Tova. Vi bara gick runt lite ute, såg att det lyste på en skola och det var öppet så vissa gick in men dom råkade sätta igång larmet så vi rubbade, haha..Senare drog jag och julle + killarna till Hampus och spelade GTA och bara tog det lugnt. 
 
 
 

min födelsedag

Så idag är det äntligen min dag. Äntligen 17 bast! Har haft en underbar dag med många gratulationer. Efter skolan drog jag och Julanda ner på stan och hon köpte ett halsband åt mig och bjöd på en McFlurry. ♥
Ikväll har jag varit på zumba och sedan kom madde hit och käka tårta. Fick även en present av henne, vad schysst, hade jag inte förväntat mig :) Där var det ett halsband, väldigt fint. 
 
Nu är jag riktigt trött efter en härlit dag så nu säger jag Godnatt!
 

fick ett sminkrum

 
Idag har jag hade "släktkalas" här, men jag fyller år imorgon! Julanda följde med för hon ville också ha tårta, haha ;). Fick väldigt fina presenter och presenter jag kommer behöva då jag flyttar hemifrån! En stor grej och en bra grej jag blev väldigt glad över var sminkrummet dom hade ornat. Det var därför jag inte fick vara hemma igår! Förut var detta ett datarum och det såg förtaskigt ut med alla dataskivor och allt skrot. Men nu är det mitt sminkrum!!!! Här kommer jag tillbringa många timmar av mina dagar!
 

Färga Kevins hår

 
I fredags sov jag hos kusinen, Va ute och körde lite bil och sedan såg vi film och sov. Dagen därpå följde vi med farmor till stan på bingo, hah. Farmor vann 300kr, men det blev ingen vinst för jag och Moa... 

Efter det drog jag till stan och va med kompisar. Sen skulle vi till Julanda men jag fortsatte åka bussen och drog till Jonathan ett tag. Efter det drog jag till Julanda igen. Jag, Julanda, Elsa och Sophia drog ut ett tag och sedan så kom Kevin och då färgade vi hans hår. Blev väl inte så stor skillnad men. Resten av kvällen gjorde vi lite allt möjligt, hade otroligt roligt iaf som vanligt med dem. !
 
 
 
 

överaskningsfest

 
Igår kväll tog jag en buss in till Umeå. Där träffade jag och några till kompisar på donken, käkade och sedan drog vi till Ersboda där vi hade en överaskningsfest för Julanda som har fyllt år för ett tag sedan. Julanda trodde släkten skulle komma men så helt plötsligt var det vi som stod utanför dörren och skrek och viftade med ballonger och tomtebloss. 
 
Vi hade nå lekar, dansade, gick ut och smällde smällare bland annat. Jag hade det otroligt kul och fick träffa nya människor också! Senare på kvällen när vi skulle hem tog vi buss till Umedalen och sedan kom Sophias pappa och hämtade oss där. 

amerikanska plättar och fettisdag

I måndagskväll kom Julanda till mig. Var ute och va med kompis ganska länge och sedan satte vi på en film då vi kom hem. Var länge sedan denna underbara brud sov hos mig och överhuvudtaget va med mig! Har saknat henne nu på lovet. Dagen därpå var det fettisdag och vi tog en sovmorgon och sedan gjorde vi amerikanska plättar till lunch/frukost. Till fika drog jag, julle och mamma till ett café och köpte semlor.
 
På kvällen var jag och julle med min kusin och åkte bil här kring vännäs tills julles buss gick hem. På kvällen var jag med moa och träffade även en annan kompis. sen drog jag hem och såg film och somna i soffan. 
 
 

lite mys

 
I söndags fyllde som sagt min mamma år. Jag och brorsan städade huset och överaskade dom med mat då dom kom hem från Stockholm. Blev en riktigt god middag. Senare fick hon presenten av mig. Det var en ram med en bild på hon och jag och ovanför stod det family + att hon fick en mugg där det stod typ världens underbaraste mor eller något sånt!
 
På kvällen drog jag till vännäsby och var med Linn. Vi drog på statoil och köpte B&J, coca cola och sedan blev det att mysa framför en film. Blev en sen kväll men en skön sovmorgon! 
 

grattis fina mamma

 
Idag fyller min underbara mamma år!♥ Ikväll blir det att fira henne eftersom mamma och pappa har tagit en helg i Stockholm och dom har inte kommit hem ännu. 
 

saknar

Sitter och kollar på bilder från Thailand. Jag vill tillbaka dit nu direkt. 

Världens bästa land.
Det får bli lite gräsliga bilder på mig utan smink osv men saknar thailand så himla mycket så jag bryr mig inte.
 
 

mycket och lite

Dålig bloggning, jo tackar jag vet. I fredags var jag med madde, marcus och colin. Färgade colins hår och sedan chillade vi i hans lägenhet. Idag har jag varit med Malin från klassen. Sett hockey och sedan har vi ätit, kastat pil, spelat gitarr och spelat wii. Inga föräldrar hemma så de var jag och brorsan som bjöd och stod för maten. På kvällen träffade jag Jesper ett tag och sedan satt jag hemma och va lite med brorsan och hans vänner då han hade förfest. Nu inatt kom simon hit ett tag och såg film. Ja, det var typ allt.