fråga + svar , hur mycket poäng hade jag?

Linnea:

Hej! En snabb fråga. Hur mycket poäng hade du för att komma in på frisör. Jag funderar på att gå det men vet inte om mina poäng räcker.

 

Jag:


Hej! Jag kom in på reserv med 215 poäng. Lycka till!


klippt kompisar

 
Så sjuk som jag är har jag ändå klippt två av mina kompisar. Gick och la mig tidigt igår och sov väldigt länge idag. Känner mig inte riktigt pigg i kroppen alls. Måste bli mer frisk till nyår i allafall! Senare idag har jag städat bort lite i rummet, spelat gitarr, legat framför tv:n och bara tagit det lugnt. 
 

Han fyllde 40 år

 
Igår var vi i Umeå och grattade min farbror som fyllde 40 bast. På kvällen drog jag till Jesper. Vi spelade xbox och såg på film bland annat. Sov över där och idag drog vi till stan för att köpta grejer till hans epa. 
 
Ikväll har jag varit och gymmat med pappa och spelat spel med mamma och pappa. Nu sitter jag i soffan och ska slå på en film tror jag!
 

julklappar

 
Första bilden: Smyckeshängare och melodifestivalbiljett till genrepet i Övik.
Andra bilden: Byxor, linne och någon bluetooth grej til högtalare
Tredje bilden: Ryggskydd för att köra skoter, presentkort på gina, pengar och presentkort på gulf
Fjärde bilden: Eltandborste, kudde och påslakan.

bilder från julafton


julafton

mobilbilder. kommer hem imorgon då ni kan få från kameran istället.
 
Äntligen är dagen kommen, julafton! Min julafton spenderade jag med min släkt från mammas sida i Övik. Jag och Ellen har varit ute i det dåliga vädret idag. Vi har lekt, gått med hunden och vi såg även två rådjur bakom deras hus. Till lunch blev det såklart dopp i grytan, efterlängtat. 
 
Därefter har jag stylat mina småkusiners hår med lockar och hjälpte Nora att sminka sig. Klockan 15:00 blev det såklart Kalle Anka som är lika bra varje år. Nu börjar man kunna det utantill men det gör det inte mindre bra för det. Sedan har vi ätit och efter det fick vi besök av små tomtarna och deras tomtefar. (ser ut som att tomten har börjat gymma lite istället för all tomtegröt) 
 
Julklapparna jag fick blev väldigt bra. Kan inte välja ut den bästa men allt blev bra. Mina småkusiner hade gjort saker själv som var så fina också, dom är så duktiga. Ett ♥ till er mina kusiner. 

söndag 22/12-14

Igår spenderades dagen hemma, kom hem vid 2 från julanda och då fikade jag. Sedan har jag sett solsidan, sovit, spelat spel och ätit. På kvällen vid typ 00 kom Simon hit och vi låg i soffan och såg på skräckfilm. Han drog hem där vid halv 3 så då gick jag och la mig :)
 
 

julfest

I lördags for jag till Julanda. Vi for på julfest på teg mellan ungefär 18.00-00.00. Det var trerättersmiddag, bordstävlingar, lekar, dans med mera. Väldigt skoj. Vi sköt raketer och hade väldigt kul hela tiden. Påvägen hem fick vi skjuts, sladdade lite, dunkade hårdrock. Träffade alle då vi kom hem ett tag och sedan såg vi film, la oss där vid halv 4, så vi var rätt trött dagen därpå. 
 
 
 

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Ingen snö på julafton eller nyår så man kan ut och köra skoter!
Det måste komma snö och det är snabbt, det är i slutet av december och det är plusgrader. Inget att hurra för direkt. Förra helgen var det faktiskt snö ute och jag var ute och körde skotern men på måndagen började det regna och allt smälte bort. 
 
 

JULLOV

 
mina underbara kompisar från klassen! ha ett bra jullov allihopa!
 
 
manikyr på gång
 
ÄNTLIGEN JULLOV! så som jag har längtat! Idag stylade vi stylisternas hår och dom filade våra naglar, gav oss handmassage och gjorde manikyr. Efter det var det julavslutning i mitten där det framfördes sång. 
 
Ikväll har vi satt upp julgranen och gjort den så fin i silver och rött. Jag har sett film och varit social vid mobilen nästan hela tiden. Imorgon blir det zumba kl 10 och sen måste jag göra mig i ordning för jag ska vara med Julanda på kvällen och vi ska på julfest!
 
 

stort matteprov

 
 
I måndags var vi lediga så då drog jag till lilja och träffade kompisar. Igår var det skola, hade nästan inga lektioner men vi hade ett stort matteprov. Det gick faktiskt rätt bra tror jag...några jag inte fattade men man lägger bara in charmen på läraren så funk de ba fint! haha. Efter skolan kom Jesper till mig och sedan på kvällen drog jag till Madde
 

de vita guldet

 
 
Julle sov hos mig inatt. Blev väckt vid 11, tog en skön dusch, åt frukost och stylade varandras hår innan folket kom. Klockan 14 kom grannarna och firade "lilla julafton". Vi bytter julklappar, fikade och bakade polkagrisar. Ikväll har jag och Julle tagit fram min skoter och kört och levt livet på de vita guldet, snön. 

fina brudz

 
<3
 
Gameing tjejerna fortsätter att spela lol, snackar skype och är allmänt störda, så det ska vara! 

 

stolen gick sönder

Idag har jag och julle varit hos henne tills 4, då vi tog bussen till vännäs där vi är nu. klockan 19:00 drog vi på bio och såg hobbit, riktigt schysst film! Nu sitter vi nere i våran källare och lanar lol. HAHA kvällen började riktigt bra då stolen gick sönder och jag flög åt helvete och de gjorde drickan också! 

klassfest

Never forget
 
Igår tillbringades kvällen på ersboda med klassfest. Nästan alla kunde komma från klassen. Började med att vi tillagade tacos och käkade det. Sedan blev det snurra flaskan, jag har aldrig, en jäkla mycket dans och sång, även singstar. Träffade Alle, hj och nicke senare också. Blev en sen kväll innan man gick och la sig, tur att jag sov hos Julanda. 

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

 

Ingenting funkar nu

Ingenting funkar nu. Allting är en nedförsbacke som aldrig tar slut och jag kan inte gå upp. Allting snurrar. Jag vet vad jag vill men jag vet inte vad jag håller på med. Innuti i mig gömmer sig något ni aldrig kommer att förstå. Ni kommer aldrig se de, ni kommer aldrig förstå och ni kommer aldrig kunna hjälpa. Jag måste försöka klara det själv. Det kommer bli svårt men jag måste försöka. Nog trodde jag att det skulle bli illa och jag skulle vara ledsen men det här är mer än så. Jag mår inge bra. Jag visar det inte men när jag är ensam är det de enda jag tänker på. Vill bara begrava mig i kuddar, begrava mig med de bra minnena från förut. Jag försöker att inte känna, försöker att inte sakna men kan inte heller glömma..När ska det här ta slut? Kommer det ta slut? Måste göra det bästa ur situationen.  
 

gårkvällen, kompis och gym

 
 
Igår var jag hos en kompis och vid 20:00 gick jag ner till brandstation och gymmade. Senare på kvällen gjorde jag läxa och sedan gick jag och la mig. Är och har varit så sjukt trött de senaste dagarna. Jag har nog vänt på dygnet och sedan har det snurrat i min skalle så har varit ganska svårt att sova. 

Utbakat

 
Fortfarande så är det något konsitgt med min dator, den hänger sig hela tiden och så fort jag gör något hänger den sig. Väldigt svårt att hålla bloggen på topp då...Men dessa flätor har jag bland annat gjort i veckan. Utbakade flätor. 
 

liten sovmorgon skadar inte

Godmorgon! Skönt med en liten sovmorgon varje torsdag. .Idag tar jag 8:20 bussen in för att jag ska förbi mormor innan jag börjar klockan 10 och hjälpa henne med tekniska problem, haha. 
 
Igår kväll var jag hos en kompis och sedan for jag och gymmade med pappa och Göran på brandstationen vid 8. 
 
 

bäst kvällen på länge

 
Varför jag inte har uppdaterat nu de senaste dagarna är för att min dator hade hängt sig så kunde inte använda den..direkt då jag startade den hängde den sig och tillslut fick jag inte igång den. Men i lördags kom Julanda, Sophia och Elsa på besök. Vi dansade med wii, bakade kladdkaka, såg film, spelade alkoholspel, gick ut mitt i natten och träffade Emphaa och Simon och mycket mer. Sen sov de hos mig, vi hade en grym kväll och natt tillsammans i allafall!
 

idol final

Om några minuter smäller det! Hoppas verkligen på att Elin ska vinna. Nog har Kevin utvecklats men han ska hålla sig till fotbollen tycker jag. Han är en riktig snygging dock men Elin har något speciellt med rösten vilket Idol går ut på. Hitta något bra men udda. 

"skypeplugg", det bästa

Igår hade jag träning, fotbollsträning. Men vi gymmar istället för att träna fotboll. haha vi var bara två på träningen igår. Jag och sophia..Ändå skönt men hade varit roligare med lite fler folk ju! 
 
idag hade vi idrottsprov, jag och julanda "skypepluggade" igår och jag tror det gick hyfsat bra på provet faktiskt. Det fanns alternativ till frågorna så man behövde inte komma igår svåra ord utan det var bara att chansa om man inte kunde, hehe. 
 
Efter skolan drog jag och träffade en kompis och sedan tog jag bussen hem. Somnade på bussen och då jag vaknade stod vi på busstationen i Vännäs. gick fram till chaffören och frågade om den skulle gå förbi lägret. han svarade: har redan varit på lägret, dags att vakna. otroligt pinsamt menmen...brorsan hämtade mig så jag inte behövde gå så långt :)
 
 
suddig bild?, jo jag vet. 

långhårsuppsättningar

I veckan har vi tränat långhårsuppsättningar för det mesta. Vi har även klippt konkav och konvex om jag inte minns fel. Om det inte var förra veckan vi klippte konvex, haha. 
 
 

Prins Daniel

vet inte vad som har hänt men har inte orkat bloggat...har haft så mke plugg och internet har laggat jättemycket här hemma. 
 
 
något spännande i veckan var att prins Daniel var på besök på våran skola i måndags! Han pratade om entreprenörskap i en timma i aulan. 

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har inte riktigt någon bästa vän. Under det senaste året har det vara lite si sådär när det gäller vilka jag kan lita på osv. Men den som har varit min bästa vän genom alla åren och som betyder väldigt mycket för mig fortfarande är Madelene Lundqvist! 
 
 

testkörde skotern

 
När jag kom hem idag så var det ju faktiskt snö här i Vännäs så det blev bara att ta ut skotern och köra lite. Va inte mycket snö och därför blev det så att jag sladdade väldigt mycket men det var otroligt kul och nu längtar jag ännu mer tills det blir is på älven och mycket snö, för då bär det utav!

allt möjligt från i helgen

 
 
Visar lite kvarglömda mobilbilder som jag inte har lagt upp. Otroligt god mat, tror man la på sig några kilo. Första dagen vi spelade. En morgon påväg till rep inför konserten. Sista bilden är då jag blev utelåst på balkongen...

De sista från arjeplog

 
Idag var det väldigt jobbigt att kliva upp. Jag och Johanna låg kvar och ville bara sova men var tvugna tillslut att stiga upp och gå ner och käka frukost innan de stängde. 11:00 hade vi en liten spelning till och sedan for vi hem. Vi stannade till i Malå för att käka lunch/middag på frasses och sedan ett snabbt stopp i Lycksele. Var hemma kring 18:00.