kvälls kvalité

 
 
Har haft en lugn kväll med Madde. Sett fotbollsmatch och sedan drog vi till älven nedanför mitt hus och grillade. Tillslut fick vi upp elden! Madde hade med sig marshmallows vi grillade och sedan gick vi in och såg tv tills hon drog hem. Nu ligger jag och myser i sängen framför serie. Saknar Johannes. 

spenderat helgen med Johannes

min finaste ♥
 
 
Den här helgen har jag spenderat med Johannes. Jag och mamma drog till stan på fredagen då jag hade slutat. Köpte ny plattång, en jeansväst och vita shorts. Sedan åkte Johannes med oss hem. Sov här tills idag. Igår åkte vi även in till wheels på kvällen med min kusin. Käkade sen middag på subway och tog buss hem senare för Moa skulle stanna i stan. Idag sov vi länge och sedan har vi spelat gitarr och sjungit ute. Men nu har har dragit hem, tråkigt. Saknar den där killen ♥

vad jag gjorde på min lediga dag

  
Min bloggning har legat på topp tycker inte ni det? tveksamt. Förra veckan jobbade jag varje dag 8-12 utom onsdag då jag var ledig. På min lediga dag drog jag tidigt in till stan för att vara med Julanda. Äntligen fick hon klippa mitt hår också, så slitet det var. Nog är det fortfarande slitet men det ser bättre ut!, dock kort tycker jag. Är så rädd om längden på håret mitt..Vi hängde på stan, käkade kebabtallrik på döner och träffade mostafa. På kvällen körde vi moppe och jag köpte blommor till Johannes som jag gav till honom då Julanda drog och träffade mostafa. Så mysig dag!

ny vecka

Snart börjar en ny vecka. Jobbar bara 8-12 hela veckan förutom onsdag då jag är ledig. Hur som helst har förra veckan bestått utav jobb och midsommarfirande. På midsommar fick vi besök hela kvällen. Åt god mat, spelade kubb och wii. Hade en lugn fredag. Ändå riktigt skönt. Det tråkiga var att det regnade mest del av tiden i fredags. 
 
 
 
Igårkväll sov jag hos madde och idag har jag varit med henne hela dagen och kvällen. Sett på frozen, första gången jag såg den...sen har vi spelat wii. Till middag följde hon med mig hem så åt vi grillat där sedan drog vi tillbaka till henne och spelade biljard och träffat johannes :)
 
 
 

Divergent

I måndags drog jag en spontantripp till Umeå och såg bio med Julanda. Fick en gratisbiljett då jag sjöng på bröllopet så den passade perfekt då. Filmen var otroligt bra. Filmen var ungefär som hunger games. Ni borde se den! I salongen var vi hela 3 stycken som såg filmen, jag, julanda och någon kille bakom oss, haha. Efter bion var jag i stan 2 timmar ensam tills bussen gick. Men som tur fick jag lite sällskap i telefonen av Johannes ♥
 
 

lillördag

 
Då var det onsdag, även kallad lillördag enligt me and my friends. Har varit en roligare dag idag att jobba. Fått packat upp varor, paketerat, plastat in. Det tråkiga var att jag tog emot en kund idag...Så för det mesta så satt jag still på en stol och kollade ut genom fönstret. Imorgon är det sista jobbdagen innan midsommar och en härlig helg!

jobbvecka

 
I veckan började jag sommarjobba på pappa jobb. Gör inte så värst mycket på jobbet men lättförtjänta pengar. Ska jobba där två veckor och sedan får jag lov på riktigt och kanske dra till Barcelona. Nu har Julanda kommit hit och ska sova här över natten. Det var väl det. xo xo
 

bästa johannes

 
I förrgår spenderades dagen och kvällen med Johannes. Fick sminka han, haha. Han tog lite egopix och vi hade det väldigt roligt. Första gången han var hos mig. Drog på byn ett tag och sedan drog vi hem och såg film och även nyaste avsnittet av pretty little liars. ♥
 

skolavslutning 2014

 
Då har man ÄNTLIGEN gått på sommarlov. Så som jag har längtat. Irriterad på studenterna som skrek "2 år kvar!". Något less. Men närmar mig iaf, dag efter dag. När vi hade slutat så drog jag och några till stan och åt lunch på vezzo. På kvällen hade vi match och stukade foten rejält redan efter 10 minuter...

sista dagen med klassen

 
Igår hade vi sista dagen med klassen hos klasskompisen Clara. Hur mysigt som helst. Hon har pool på deras gård så det blev massa bad där. Grillade hamburgade, dansade och spelade sedan brännboll. När allt var slut så åkte jag moppe med Julanda hem till henne. Och på kvällen körde vi moppe från Umeå till Vännäs, började spöregna på slutet så var väldigt blöt (mest om benen) då vi kom hem till mig. 

bröllop

 
I lördags sjöng vi tjejer på Petras (hon i lila) systers bröllop. Vi sjöng först svenska hallelujah då Emma spelade piano till och sedan sjöng vi utan dina andetag då jag spelade gitarr till. På kvällen följde vi med på bröllopsfesten. Fick trerätters och där emellan gjorde vi en twist som ingen visste om. Vi klädde ut oss till grease och dansade och sjöng till "you are the one that I want". Blev otroligt bra. Det gick bättre än i kyrkan.
 
 

folkrace

 
I helgen har det varit folkrace. Sov där i Malins husbuss. Väldigt bra väder och kan ju säga att jag brände mig inte bara lite...Men utöver det så var Malin jätteduktig på köra och det var kul att se på. Johannes kom även dit så jag umgicks även med honom. På eftermiddagen for jag hem, grattade pappa som fyllde år på fredagen och på kvällen drog jag till Brån och sov hos Sofie. 
 

balen 2014

 
Igår var det då balen som alla har längtat till. Själv har jag två år kvar tills jag själv får gå. Tills dess så får jag fixa frisyrerna. Härligt väder det var igår! På kvällen hade jag träning och sedan drog jag till vännäsby för att öva inför bröllopet som är imorgon. Vid 23 drog jag till pengfors för att sova där med Malin. Hon körde folkrace idag så då var jag redan på plats för att heja på henne.

Malins balfrisyr

När vi fick tid över testade Malin sin balfrisyr på mig istället. Jag tyckte den blev hur bra som helst. Var dock svårt att kamma ut tuperingen och jobbigt att hitta alla nålar som satt fast men det gick bara bra!
 
 

Nu närmar sig balen

 
Nu är det inte långt tills balen. En dag kvar! Är nervös att göra frisyrerna på mina kunder. Hade en kund och var nervös men nu igår fick jag en till så nu är jag extremt nervös. Men det ska nog gå bra ändå. Hela dagen har vi tränat på olika balfrisyrer så det ska nog gå bra.

Ikväll har jag varit i Vännäsby och övat inför bröllopet på lördag och sedan drog jag till Linn och umgicks lite med henne. Satt utanför statoil och hade det trevligt med lite dricka och musik. 
 

mobilen är sönder

 
I lördags hände detta. Mobilen la helt utav när jag kom in på festivalområdet. Hade smsat från den bara någon minut innan och skulle ta upp mobilen för att kolla om jag hade fått svar. Då var mobilen helt svart. Gick inte att starta..Testat ladda den över natten och allt men det funkar inte.. Nu blir det bara att köpa en ny..
 

tränar på balfrisyr

 
Den här veckan blir det att träna på balfrisyrer. På bilderna ovanför är frisyren jag ska göra på Evelina inför balen på torsdag. Idag kom det även en tjej som heter Emma som kommer från Skåne. Hon ska börja i våran klass till tvåan. Det kommer nog bli bra! 

yran2014

 
Vilken jäkla helg! Varit på yran båda kvällarna. I fredags var jag även och kollade då min brorsa spelade. Tyvärr gick det inte så bra för dom men dom var ju stiligt klädda, hah. Kan inte förklara hur mäktigt det var när artisterna spelade. Typ dada life, martin garrix och rebecca och fiona var dom som var mest ös tyck jag. Var där mest med Hannes, Larsa, Petra, Julia och deras klasskompis. Mamma hämtade då det var slut. Sen var det bara att tagga inför nästa kväll! Oförglömd kväll!